top of page

     Praktijkspeuren

Ratgeber-Hund-schnüffelt.webp

Praktijkspeuren is een hele leuke manier om samen met je hond actief bezig te zijn. Je werkt samen met je hond als een team met als doel een vermiste persoon te vinden. Tijdens de lessen leert je hond om een menselijk geurspoor te volgen en uit te werken. Jouw hond leidt jou naar de vermiste persoon. Jij leert om jouw hond goed te 'lezen' en hem op de juiste manier te begeleiden. Het is fantastisch om dit samen, als team te doen.

Het leuke van praktijkspeuren is dat iedere hond het kan. Alle honden zijn namelijk uitgerust met een fantastische neus en ze vinden het geweldig leuk om deze te gebruiken en hier dan ook nog voor beloond te worden. De training kan worden aangepast aan het niveau, de leeftijd (heel jong of oud) en de fysieke mogelijkheden van uw hond. Ook voor reactieve of onzekere honden is het speuren zeer geschikt. Voor iedere hond kan ik een passende training aanbieden. U bepaalt zelf uw doel; wilt u lekker recreatief speuren of wilt u kijken hoever u samen met uw hond kunt komen? Het kan allemaal, zolang de hond het aankan en er plezier in heeft. 

De lessen worden gegeven in het bos maar bij de meer gevorderde honden kan er ook worden getraind in een bebouwde omgeving, zoals een woonwijk, winkelcentrum of industrieterrein. De speurlessen vinden plaats in de omgeving van Arnhem. 

INFO

Anne Brugman

Bezembinder 53, Groesbeek

www.annebrugman.com

06-26084046

bottom of page