top of page
IMG-20201105-WA0005_edited_edited.jpg

Even voorstellen

Mijn naam is Anne Brugman. Ik ben mijn hele leven al omringd door dieren en heb een speciale liefde voor honden. Mijn missie is om honden en hun eigenaren te helpen om elkaar beter te leren begrijpen en een mooie band op te bouwen die is gebaseerd op samenwerking en vertrouwen. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Anne Brugman. Ik ben mijn hele leven al omringd door dieren en mijn hele volwassen leven heb ik al honden gehad. Mijn eerste hond was een grote zwarte herderkruising. Zijn naam was Youri en zijn baasjes moesten hem na 9 jaar wegens omstandigheden weg doen. Wij hebben hem in huis genomen en ik was dol op hem en heb hem gelukkig nog een paar fijne jaren kunnen geven. Na Youri volgden nog vele honden die op allerlei manieren op mijn pad kwamen omdat zij een nieuw baasje zochten. Waarschijnlijk is toen mijn liefde geboren voor asielhonden en herplaatsers. Mijn huidige hond was mijn eerste hond die ik als pup zelf heb uitgezocht. Hij is nu ruim een jaar oud en het was weer een hele nieuwe ervaring om hem te zien opgroeien en ontwikkelen van pup naar jonge hond.  

De laatste 10 jaar heb ik als hondenverzorger -en trainer gewerkt in verschillende asielen. Daarvan heb ik een aantal jaar in een opvang voor zwerfhonden in Griekenland gewerkt. Terug in Nederland had ik het geluk dat ik snel een baan vond in een Nederlands asiel. Ik ben toen de opleiding voor Gedragstherapeut gaan volgen bij DogVision en heb deze met goed gevolg afgerond. Veel asielhonden hebben in meer of mindere mate een rugzakje en ik wilde deze honden beter kunnen begrijpen en helpen. Bovendien wilde ik heel graag voorkomen dat honden in het asiel terecht komen wegens probleemgedrag door deze honden en hun eigenaren te helpen bij dit ongewenste gedrag. 

Ik werk inmiddels een aantal jaar met heel veel plezier als gedragstherapeut en hondentrainer met honden en hun eigenaren. Het geeft mij heel veel voldoening om niet alleen de honden te helpen maar ook de eigenaren een beter begrip en inzicht te geven in het gedrag van hun hond. 

Telefoon

06-26084046

Email 

bottom of page